ASL KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİNİN "LİGHT BEYOND BORDERS 4.0" ADLI FRANSA-PARİS KÜLTÜR SANAT GEZİSİNİN SUNUMU

13-20 Haziran 2015 tarihlerinde ASL (Art-Society-Literature) Kulübünün  gerçekleştirdiği "Light Beyond Borders 4.0" adlı  gezi, Fransa'nın   ve dünyanın sanat merkezi olan Paris şehrinde gerçekleşmiştir. Öğrencilerin müze bilgilerini genişletmek ve İngilizcelerini geliştirmek amacıyla gerçekleştirilen araştırma ve inceleme gezisinin sunum etkinliği 4 Aralık Cuma günü kulüp saatlerinde 8. sınıf ve lise öğrencilerimizin katılımıyla yapılmıştır. Sunum boyunca, geziye katılan öğrencilerimizin gezi izlenimleri görsel sunum, fotoğraf, kısa film ve canlandırma yoluyla izleyicilerle paylaşılmıştır. Bunun yanında lise orkestramız,  sevilen Fransız şarkılarını seslendirerek sunuma renk katmışlardır. Sahne performansının dışında,  öğrencilerimizin gezi boyunca tarihi mekânlarda ve müzelerde çektikleri fotoğraflardan oluşan bir sergi düzenlenmiştir. Sergi,  lise 1. kat koridorda yer almaktadır.