EYF'2015, " Enka Youth Forum"

1-14 Aralık 2015 tarihlerinde Enka Okullarında geleneksek hale gelmiş AGP etkinliği olan EYF'2015 ( Enka Youth Forum) düzenlenmiştir. Enka Okulları, konferansın dilini İngilizce olarak belirleyerek aynı zamanda konferansa katılan öğrencilerin II. dönem EYP Turkey Derneğinin yapacağı ulusal seçim konferansına hazırlanmalarını da amaçlamıştır.

FMV Erenköy Işık Lisesi olarak bu yıl Tarih Öğretmenimiz Aylin ÇETİBAĞ rehberliğinde 9. ve 10. sınıf düzeyinden 7 öğrenci ile bu konferansa katılım sağlanmıştır.  Öğrencilerimiz  bu konferansta hem Avrupa Birliği çerçevesinde uluslararası birçok alandaki sorunlarla ilgili bilgi edindiklerini hem İngilizcelerini geliştirdiklerini için keyifli vakit geçirdiklerini dile getirmişlerdir. Ayrıca gerek komite çalışmalarında gerekse son gün yapılan genel kurulda öğrencilerimizin başarılı katılımları ve katkıları dikkat çekmiştir. Konferansa katılan öğrencilerimiz, İdil Uğurlu, Yağmur Temel, Rana Altuntaş, Zelal Naki, Nilsu Yıldız, Meltem Dereli, Derya Oktay'a teşekkür eder, öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz.