Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Liseleri Arası Münazara Turnuvası

Münazarayı lise düzeyindeki öğrencilere sevdirmek, bu alanda kendisini geliştirmek isteyen öğrencileri bir araya getirmek ve okullarımız arasında verimli bir paylaşım ortamı oluşturmak amacıyla FMV Özel Ayazağa Işık Lisesi ev sahipliğinde "Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Liseleri Arası Münazara Turnuvası"nın bu yıl birincisi düzenlenmiştir.
27 Şubat 2016 Cumartesi günü düzenlenen turnuvaya okullarımız, üç öğrenciden oluşan ikişer takımla katılmıştır.
Uzun ve çekişmeli maçlara sahne olan günün sonunda, FMV Özel Ayazağa Işık Lisesi A Takımı turnuvayı kazanarak birinciliği elde etmiştir.
Turnuvada ayrıca jüri puanıyla en iyi konuşmacılar arasına giren öğrencilerimiz şöyle sıralanmıştır:

En iyi konuşmacı:     Yeler Tola (227 puan)              FMV Özel Ayazağa Işık Lisesi
En iyi 2. konuşmacı:  Güney Süha Göksu (226 puan)     FMV Özel Ayazağa Işık Lisesi
En iyi 3. konuşmacı:    Deniz Seferoğlu (225 puan)        FMV Özel Ayazağa Işık Lisesi
En iyi 3. konuşmacı:  Meltem Buse Doğan (225 puan)    FMV Özel Erenköy Işık Lisesi
En iyi 4. konuşmacı:    Ömer Efe Şen     (222 puan)        FMV Özel Ayazağa Işık Lisesi

Münazara becerisinin hak ettiği ilgi ve itibarı görmesi düşüncesiyle FMV Özel Ayazağa Işık Lisesi olarak tüm katılımcılara teşekkür ederiz. Ayrıca turnuvaya katılan öğrencilerimizi gösterdikleri başarılı performanslarından dolayı tebrik ederiz.