131. YILIMIZI GURURLA KUTLADIK!

131 yıllık köklü bir geçmişi olan Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Okulları, Atatürkçü düşüncelerle ve "Önce iyi insan yetiştirir." felsefesi doğrultusunda birçok genci topluma kazandırmıştır. Her biri farklı bir mesleğe adım atan Işık mezunları, okullarının ışığında yollarına devam etmektedirler.

Feyziye Mektepleri Vakfı Özel Erenköy Işık Okulları, 18 Aralık 2016 Pazar günü kuruluş yıl dönümünü mezunlarıyla kutladı. Feyziye Mektepleri Vakfı Özel Erenköy Işık Lisesi ve Fen Lisesi Müdürü Hakan KULABER'in ve Feyziyeliler Işıklılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Emre YENAL'ın konuşmalarıyla başlayan program geleneksel öğle yemeğiyle son buldu.

Öğretmenleriyle ve okullarıyla özlem giderme olanağı elde eden sevgili mezunlarımızla gelecek yıl buluşmak dileğiyle…