Konya Turgut İlkokulu'na Yardım

FMV Işık Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Projeleri Külübü; doğu illerimizde okuyan öğrenci kardeşlerimize maddi ve manevi destekte bulunarak, onların yaşadıkları sıkıntıları en aza indirgemek, ihtiyaçlarını karşılayabilmek amacıyla " Onlar İçin Bir Işık da Siz Yakmak İstemez misiniz?" başlıklı bir sosyal sorumluluk projesi başlatmıştır. Proje kapsamında düzenlenen yardım kampanyasının ilki Konya ilimizin Yunak ilçesinde bulunan Turgut İlköğretim Okulu'nun bina tadilatı ve eğitim materyallerine destek olmak amacıyla yapılandırılmıştır. FMV Özel Ayazağa Işık İlköğretim Okulu olarak bu yardım kampanyasına 3.sınıflarımızdaki gönüllü öğrencilerimiz ve velilerimiz ile destek olduk Gönüllü öğrencilerimiz yaklaşan yeni yılda bu okulda okuyan öğrenciler için içi dolu birer kalem kutusu alarak yeni yıl mesajları içeren kartı yazdılar. 27 Aralık 2016 tarihinde hediyelerimiz Konya'ya kargo ile gönderildi.

Konya Turgut İlkokulundan gelen videoyu ve fotoğrafları sizlerle paylaşmak istedik. 3. sınıflar zümresine teşekkür ederiz.