Kampüsü Tanıyalım

Yaklaşık 3,500 m2 açık alan, toplam 17,500m2 lik kapalı alan üzerine kurulu Nişantaşı Kampüsü, FMV Işık Okulları'nın ilk kampüsüdür. Beyazıt'taki okul binası yetersiz kalmaya başladığında Teşvikiye'deki Naciye Sultan Konağı kiralanarak, buraya yerleşilmiştir. Kısa bir süre sonra da bu bina ve arazisi satın alınarak, bir biri ardına yapılan binalarla okul bugünkü şeklini almış ve son derece modern bir eğitim kurumu haline gelmiştir. Birbirine geçişli 4 binada Işık Lisesi, Işık İlköğretim Okulu ve Işık Anaokulu'nun yanı sıra Feyziye Mektepleri Vakfı İdari Birimleri de yer almaktadır. Muvaffak Benderli Salonu, Sacit Öncel Konferans Salonu, iki kapalı spor salonu, teras katlarında iki açık halı saha, 25.600 kitap, 1560 CD, 82 dergi ve yayın donatılmış bir kütüphane, laboratuvarlar, elektronik derslik (multi-medya) ve Sanat Galerisi kampüs içinde bulunmaktadır.