Okul Müdüründen

Sayın Velimiz,

2016 - 2017 Eğitim-öğretim yılına tatlı bir heyecan ile başladık. Çocuklarımız şimdilerde "En küçük Işıklılar" olmanın keyfini yaşamaya başlarken, onları mutlu ve istekli görmek bize güç veriyor.

Okul öncesi dönem insan hayatının temeli olarak görülmektedir. Bu dönemde çocuğun çok yönlü gelişiminin sağlanması, gelecekte geniş bir dünya görüşüne sahip olması demektir. İşte Işık Anaokulu tüm kadrosu ile, çocuklarımıza anlamlı ve kalıcı bir eğitim vermeye gayret göstermekte, etkinlik ve çalışmalarını "Onların hala çocuk olduğunu" unutmadan planlamaktadır. Bizler, bu planlarımızı sizlerle paylaşmayı, Işık Anaokulu hakkında daha ayrıntılı bilgilere sahip olmanızı istedik.

Bu nedenle, size yol gösterecek bu rehberi hazırladık. Çocuklarımız için, Okul-aile işbirliği ile daha güzeli gerçekleştireceğimize ve bu konuda desteklerinizi bizden esirgemeyeceğinize inanıyoruz.

Ve biz biliyoruz ki "Dünyada bir tek güzel çocuk vardır ve bütün anne babalar o çocuğa sahiptir."

Sizin güzel çocuklarınız artık bizim de çocuklarımız. Sadece işimiz değil, neşemiz, gururumuz, mutluluğumuz. Kurumumuza ve kadromuza gösterdiğiniz güven için teşekkür ediyor, sağlıklı, mutlu ve verimli bir yıl diliyoruz.

Saygılarımla

Tuba YİĞİT