FMV Işık Anaokulları ve İlköğretim Okulları öğrenci alacaktır.

FMV IŞIK ANAOKULLARI VE İLKÖĞRETİM OKULLARI
KONTENJAN DAHİLİNDE ÖĞRENCİ ALACAKTIR

ANAOKULLARI VE İLKÖĞRETİM 1. SINIFLARINA
2010-2011 eğitim öğretim yılı için kontenjan dahilinde görüşme yoluyla öğrenci alınacaktır.

Anaokullarına : 2007 ve 2006 doğumlular (4 ve 5 yaş gruplarına)
Anasınıflarına : 2005 doğumlular (6 yaş gruplarına)
İlköğretim 1. Sınıflarına : 2004 doğumlular kabul edilecektir.

Önemli Not: İlköğretim Okullarımızın 1.Sınıflarına Işık Anaokulları anasınıfı öğrencileri doğrudan geçiş yapacağından,
Nişantaşı Işık ve Ayazağa Işık İlköğretim Okullarımıza sınırlı sayıda öğrenci kaydı yapılabilecektir.

Erenköy Işık İlköğretim Okulu 1. sınıf kontenjanlarımız dolmuştur. İlginize teşekkür ederiz

• 1. Okullarımızın tanıtımı ve görüşmeler için telefon ile randevu alınabilir.
  • 2. Görüşme esnasında aday öğrencinin bir adet vesikalık fotoğrafının ve nüfus cüzdanı aslının hazır bulundurulması önemle rica olunur.

ARA SINIFLARINA
Kontenjan dahilinde görüşme ve seviye belirleme sınavı yoluyla öğrenci alınacaktır.

Ara Sınıflara

• 1. Ön kayıtlar : 6 Mayıs 2010 tarihine kadar yapılacaktır.
  • 2. Gerekli Belgeler : 1 Adet vesikalık fotoğraf, nüfus cüzdanının aslı, öğrenim belgesi
  • 3. Okul tanıtımı ve görüşmeler için telefon ile randevu alınabilir.

SINAV TARİHİ : Nişantaşı, Ayazağa ve Erenköy kampüslerinde, 8 Mayıs 2010, saat 10:00

Tüm ön görüşme/sınavlar için ön kayıt harcı 100- TL'dir.