ERKEN KAYIT FIRSATI

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı kayıtlarını yenilemek isteyen veya yeni kayıt yaptıracak velilerimize,  31 Mart 2017 mesai saati bitimine kadar ödemelerini  peşin  olarak yapmaları durumunda, 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılında geçerli olan Okul Ücretleri liste fiyatları uygulanacaktır.

• Erken kayıt imkanından yararlanmak isteyen velilerimiz, 31.03.2017 mesai bitimine kadar peşin ödeme yapmaları halinde 2016-2017 dönemi ücretleriyle kayıtlarını yapabileceklerdir.

• İlgili banka hesabına öğrencinin TC kimlik numarası ve adı soyadı yazılarak 31 Mart 2017 mesai bitimine kadar ödeme yapılmalıdır.

• Kardeşlerden her biri için liste fiyatı üzerinden % 10 indirim yapılır.

• FMV, FMV Işık Okulları ve Işık Üniversitesi, tam zamanlı çalışanlarının çocuklarına liste fiyatı üzerinden, % 15 indirim yapılır.

• Ayrıca liste fiyatı üzerinden ;

• FMV Işık Liseleri mezunlarının çocuklarına ve torunlarına % 15 ,

• FMV Işık Okulları (İlkokul-Ortaokul) mezunlarının çocuklarına % 10

• FMV Işık Üniversitesi 4 yıllık lisans bölümleri öğrencilerinin kardeş ve çocuklarına % 10,

• FMV Işık Üniversitesi 4 yıllık lisans bölümü mezunlarının çocuklarına % 10,

• FMV Işık Üniversitesi Doktora mezunlarının çocuklarına %10

Işıklı İndirimi yapılır. Işıklı indiriminden sadece FID üyesi olan ve 2017 yılı aidatını yatırmış ve mezuniyet veya öğrenci belgesini ilgili okulumuzun kayıt ofislerine ulaştırmış velilerimiz yararlanabilecektir.

• Birden fazla indirime hak kazanan öğrencilerimiz sadece hak edilen en yüksek orandaki indirimden yararlanabilir.

• Şehir içi kültür ve eğitim gezileri ile anaokulu ilkokul ve ortaokullarda ara öğünler ücrete dahildir.

• Öğrenci kayıt ücreti iadeleri MEB Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği'nin 56. Maddesine göre yapılacaktır.

• 5580 sayılı Özel Eğitim Kurumları Kanunu ve bu kanuna dayanılarak MEB tarafından yayınlanan "Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim Kurumları Yönetmeliği" gereğince ilan olunur.

Nişantaşı Kampüsü

Ayazağa Kampüsü