OKUL DERGİMİZ KÖŞK'ÜN 5. SAYISI OKURLARIYLA BULUŞUYOR…

Bu yıl 3. yaşını kutladığımız "KÖŞK"ün 5. sayısı nihayet okurlarıyla buluşuyor. FMV Özel Erenköy Işık Lisesi ve Fen Lisesinin yüzü olan dergimiz, okulumuzdaki ve Türkiye'deki akademik, sosyal, kültürel  gelişmeleri  irdeleyip tüm eğitim faaliyetlerini okuyucuya sunmaya çalışan  aktüel bir dergidir. KÖŞK, bu amaç doğrultusunda geniş yelpazeye sahip bir bakış açısıyla okuyucunun düşünce dünyasında yeni ufuklar açılması için çeşitli çalışmaları herkesin anlayabileceği ve anlatabileceği şekilde bir araya getirmektedir. Aynı zamanda bilimsel çalışmalarla desteklenen pratik bilginin de bulunabildiği ve fikirlerin böyle bir zeminde paylaşılabildiği bir dergidir. Dergimiz, "eğitim, birlik ve barış" ilkesinden hareketle kalite ve güvenceden ödün vermeme ve eğitim yayınları camiasında saygın bir konumda olma iddiasına sahiptir. Dünya ve Türkiye gündemiyle ilgili fikirler ve açılımlar ortaya koyan, karar mekanizmalarındaki yetkin kişilere, akademi, iş dünyası ve sivil topluma kaynaklık edebilen nitelikte gelişimini sürdürmektedir.

Bülteni flipbook olarak görüntülemek için lütfen alttaki resme tıklayınız. Açılması sonrasında alt kısımda yer alan butonlarla tam ekran yaparak veya orjinal boyutlarına getirerek sayfarı görüntüleyebilirsiniz.