2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Okul Kıyafet Satışı

Sayın Velimiz,

2018 - 2019 Eğitim - Öğretim Yılı okul kıyafetleri satışı 27.08.2018 Pazartesi günü başlayacaktır. Satışlar kampüslerimizde, Okul Müdürlükleri tarafından belirlenen alanlarda, İlke-Natura firması tarafından yapılacaktır.

· Okul kıyafetleri ve spor kıyafetleri koleksiyonu, öğrencilerimizin konforu için tamamen yenilenmiş olup kalitenin ön planda olduğu ürünler seçilmiştir.

· Koleksiyon görselleri ve fiyatlarına aşağıdaki dosyadan ulaşabilirsiniz.

· Nakit ödeme ve kredi kartı geçerli olup, sadece Yapı Kredi Bankası kartlarına 2 taksit yapılmaktadır.

· Özel ölçü (standart ürün ölçüleri harici talepler hk.) gerekli olan öğrencilerimiz için, kampüslerdeki

· firma satış sorumluları ile iletişime geçebilirsiniz.

· Satış alanları, okullarımızın açıldığı hafta (10-16.09.2018) hizmet verecek ve sonrasında Işık Butikler devreye alınarak satışlar devam edecektir.

· Satış alanları hafta içi 08:00-18:00 , hafta sonu 09:00-18:00 saatleri arasında hizmet verecektir.

· Eğitim Öğretim yılı içinde, daha sonra bildirilecek belirli gün ve saatlerde Işık Butiklerden ve

· 01.10.2018 tarihinden itibaren, daha sonra paylaşılacak internet adresinden online satış yapılacaktır.

Saygılarımızla.

ÜRÜN KATALOĞU için lütfen tıklayınız.