FMV ÖZEL AYAZAĞA IŞIK DEBATE SOCIETY KULÜBÜ (ESU) ENGLISH SPEAKING UNION İNGİLİZCE MÜNAZARA TURNUVASINA KATILMIŞTIR.

16-17 Ocak 2016 tarihlerinde okulumuz Debate Society Kulübü öğrencilerinden Yeler Tola, Ege Lise, İlker Işık, Yiğit Ene, Ömer Efe Şen, Güney Süha Göksu, Kaan Dığdığoğlu ve Zeynep Ece Ergenç (ESU) English Speaking Union tarafından organize edilen "ESU Turkey Debate League"e katılmışlardır. İki gün devam eden turnuvaya okulumuz FMV Özel Ayazağa Işık Lisesinin yanı sıra FMV Özel Erenköy Işık Lisesi, İstanbul Erkek Lisesi, Terakki Vakfı Okulları, MEF Lisesi, İTÜ Ekrem Elginkan Lisesi, Galatasaray Lisesi, Açı Lisesi, Eyüboğlu Lisesi, İzmir Özel Ege Lisesi, Fenerbahçe Lisesi, Darüşşafaka Lisesi ve Bursa Işıklar Askeri Lisesi temsilcileri katılmıştır. Hem kapalı hem açık konular üzerine, her biri yaklaşık 50 dakika süren münazara maçları yapılmış, öğrencilerimiz yaptıkları altı maçın üçünü kazanmışlardır. Turnuvaya katılarak okulumuzu temsil eden öğrencilerimizi tebrik ederiz.