Yükseköğretime Geçiş ve Lisans Yerleştirme Sınavlarına Hazırlık Aşamasında Hedef Belirleme, Motivasyon ve Başarı Semineri

14 Ekim 2015 Çarşamba günü saat 10.40-11.40 arasında Muvaffak Benderli Salonu'nda Sait Gürsoy tarafından 12. Sınıf öğrenci ve velilerimize yönelik "Yükseköğretime Geçiş ve Lisans Yerleştirme Sınavlarına Hazırlık Aşamasında Hedef Belirleme,  Motivasyon ve Başarı " konulu vizyon geliştirici bir seminer verilmiştir.

Seminerde öğrencilerin yükseköğretim programlarını seçme ve belirleme, meslek ve bölümlere yönelme aşamalarında nelere dikkat etmeleri , hangi konulara odaklanmaları ile ilgili ufuk turu yapılarak kişisel gelişimleri desteklenmiştir. Mesleki gelişme, kişisel donanım ve ilerlemeyi yaşam boyu   sürdürmenin önemi vurgulanmıştır.