IŞIK OKULLARI 131. YILINI GURURLA KUTLADI

1885 yılında "Feyz-i Sıbyan" adıyla Selanik'te eğitime başlayan FMV Işık Okulları 131.Kuruluş Yıl Dönümü; Nişantaşı, Ayazağa, Erenköy ve Ispartakule kampüslerinde mezunlarımızın da katılımı ile kutlandı. FMV Işık Okulları, Atatürk ilkelerine bağlı olarak "Önce iyi insan yetiştirir." düşüncesiyle uzun yıllardır eğitimde her zaman "ilk"leri uygulayan bir kurum olmuştur. Bu gururla düzenlediğimiz Işık Lisesi Muvaffak Benderli Salonu'ndaki törenimiz anaokulu öğrencilerimizin hoş geldiniz konuşmasıyla başlamış ve "Işık Okulları Tanıtım Filmi"nin izlenmesi ile devam etmiştir. Ardından FMV Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Sayın Akın SÜEL, Feyziyeliler Işıklılar Derneği Başkanı Sayın Melinda ELİBÜYÜK ve Şişli Belediye Başkanı Sayın Hayri İNÖNÜ konuşmalarını yapmıştır. Törenimiz kurumumuzda geleneksel olarak verilen "Dr. Yusuf Ziya EFE Matematik Üstün Başarı Ödülü", "Sacit Öncel İyi İnsan Ödülü", "Kemal Üçyiğit Kimya Başarı Ödülü" ve "Fatma Suat Özkartal Kız Öğrenci Teşvik Ödülü"nden sonra 50, 40 ve 25.yılını kutlayan mezunlarımızın anı plaketlerini alması ile son bulmuştur. Törenden sonra etkinliklerimiz mezunlarımızın da katıldığı geleneksel öğle yemeği ile Işık Lisesi Kampüsü'nde sürmüştür. Kutlama programında yer alan bazı etkinliklerimiz ise son günlerde yaşanan üzücü terör olayları nedeni ile iptal edilmiştir.

Tüm Işıklıların 131. yılını en içten duygularımızla kutlayarak yarınlarınızın aydınlık, yolunuzun ışıklı olmasını diliyoruz.