KUNST DES REDENS' ALMANCA GÜZEL KONUŞMA YARIŞMASI 2016

FMV ÖZEL IŞIK LİSESİ ev sahipliğinde bu yıl 7.cisi düzenlenen FMV IŞIK OKULLARI KUNST DES REDENS 2016, Almanca Güzel Konuşma Yarışması 15.12.2016 tarihinde okulumuz Sacit Öncel Salonu'nda gerçekleştirilmiştir. Yarışmada öğrenciler seyirci önünde hazırlandıkları bir konu hakkında 3 dakika boyunca konuştuktan sonra konuşmalarının sonunda jüri tarafından konuları ile ilgili sorulan soruları cevaplandırmışlardır.

Jüri üyeliğini Alman Kültür Merkezi (Goethe Institut) Almanca Dersi Uzmanı Melanie Späthe, Türk Alman Kitabevi sahibi Thomas Mühlbauer, Türkiye Almanca Öğretmenleri Derneği Başkan Yardımcısı Melitta Huber Armağan ve Arel Üniversitesi Öğretim Üyesi Aydan Taşkıran'ın yaptığı ve 9. 10. ve 11. sınıflar kategorisinde toplam 24 öğrencinin katıldığı yarışmada  dereceye giren öğrencilerimiz, konu başlıkları ve okul isimleri aşağıdaki gibidir :

9. sınıflar Kategorisi:

1. Doruk Can METİNER

Das Neujahr

Erenköy

Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutlarız.