10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni

Bugün Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve çağdaş Türkiye'nin mimarı ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 79. Yıldönümünde FMV Işık Okulları Nişantaşı Kampüsü olarak hazırladığımız anma töreni ile sevgi, saygı, minnet ve özlemle andık.

10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni okulumuz bahçesinde saat 08.30'da çelenk koyma töreni ile başladı, 09.05'te siren sesleri eşliğinde saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşımızın seslendirilmesiyle devam etti.

Salon törenimiz için 09.10'da Muvaffak Benderli Konferans Salonu'na geçildi. FMV Özel Işık Lisesi Öğrenci Birliği Başkanı Pamir Can KAYA ve FMV Özel Işık Anaokulu Müdürü Sayın Tuba YİĞİT'in günün anlam ve önemine dair konuşmalarıyla renklenen törenimiz, lise öğrencilerimizin sundukları "Mustafa Kemal'e Bakmak" adlı oratoryoyla devam etti. Değerli sanatçımız Sayın Ziynet Sali'nin Atatürk'ün sevdiği şarkılardan yaptığı potpuriyle törenimiz sona erdi.