KUNST DES REDENS' ALMANCA GÜZEL KONUŞMA YARIŞMASI 2017

FMV ÖZEL IŞIK LİSESİ ev sahipliğinde düzenlenen FMV IŞIK OKULLARI KUNST DES REDENS 2017, Almanca Güzel Konuşma Yarışması'nın 8.'si 15.12.2017 tarihinde okulumuzun Sacit Öncel Salonu'nda gerçekleştirilmiştir. Yarışmada öğrenciler hazırlandıkları bir konu hakkında 3 dakika boyunca konuşmakta ve konuşmalarının sonunda jüri tarafından, konuları ile ilgili, sorulan soruları cevaplandırmaktadırlar.

Jüri üyeliğini Prof. Dr. Nilüfer Tapan, Alman Kültür Merkezi'nden (Goethe Institut) Gülbin Ezel, Türk Alman Kitabevi sahibi Thomas Mühlbauer, Türkiye Almanca Öğretmenleri Derneği Eski Başkanı Petek Gökçe, Türkiye Almanca Öğretmenleri Derneği Eski Başkan Yardımcısı  Melitta Huber Armağan ve Türkiye Almanca Öğretmenleri Derneği eski Yönetim Kurulu Üyesi  Neslihan Özgürler'in yaptığı yarışmada 9. 10. ve 11. sınıflar kategorisinde toplam 28 öğrencinin katıldığı yarışmada  dereceye giren öğrencilerimiz, konu başlıkları ve okul isimleri aşağıdaki gibidir :

9. sınıflar Kategorisi:

3.     Koray TEMEL

Badminton

Nişantaşı

Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutlarız.