Hakkında

Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Okullarının "önce iyi insan yetiştirme" amacına ulaşması için hizmet veren bütünün bir parçası olarak kütüphanelerimiz; öğretmenleri, öğrencileri ve eğitim-öğretim hayatı ile ilgili diğer tüm kişi ve bölümlere hizmet vermektedir.

Gelişen ve sürekli değişen bilgi teknolojilerinin hakim olduğu dünyamızda kullanıcılarımızın yerel, ulusal ve evrensel kaynaklara erişimini sağlayarak hızlı ve verimli bir şekilde aradıkları bilgiye ulaşmaları için donatılmış kütüphanelerimizle eğitim-öğretim programını desteklemekteyiz.

FMV Işık Okullarının Nişantaşı, Ayazağa, Erenköy ve Ispartakule Işık Okulları yerleşkelerinde anaokulundan liseye kadar tüm ışıklıların kullanımına açık 6 adet kütüphanemiz bulunmaktadır.