Işık Kardeşliği Projesi

Öğrencilerimizin Işık kültürü ile iyi insan olma yolunda benimseyeceklerine inandığımız, duyarlılık, empati, saygı, sevgi ve kardeşlik kavramlarını pekiştirmeleri amacı ile başlattığımız IŞIK KARDEŞLİĞİ projesinin ilk adımı olan kardeş sınıfların tanışmasını bugün gerçekleştirdik. 6-A sınıfının kardeş sınıfı 1-C sınıfı, 6-B Sınıfının kardeş sınıfı 1-D sınıfı, 6-C sınıfının kardeş sınıfı 1-A ve 6-D sınıfının kardeş sınıfı ise 1-B sınıfı olarak belirlenmiştir. Tüm 1. ve 6. sınıf öğrencilerimiz sıra ile sahneye gelerek kardeş sınıfları ile tanışmış, kardeşlik sembolü olarak belirlenen mavi-sarı renkteki kurdelelerini öğretmenleri eşliğinde takmışlardır. Heyecanla ve coşku ile başlayan projemiz yarın FİLM etkinliği ile devam edecektir.