GELECEĞE BIRAKILACAK EN ÖNEMLİ MİRASIMIZ: ORMANLARIMIZ

Milli Eğitim Bakanlığının Değerler Eğitimi Projesi kapsamında, okulumuzun Coğrafya ve Yaratıcı Yazma Kulübü öğrencileri "Orman Haftası" ile ilgili ortak bir çalışmaya imza attılar.  Giriş bölümü verilen "Ağaç" adlı öykünün devamı, Yaratıcı Yazma Kulübü öğrencilerimizin toplumsal sorumluluklarımızı da göz önünde bulundurarak kaleme almalarının ardından, Coğrafya Kulübü öğrencilerimiz de "Ormanların Önemi"ne ilişkin "Işık Haber" muhabirleri olarak Nişantaşı sokaklarında önceden hazırlamış oldukları soruları vatandaşlara yönelttiler. Ellerinde mikrofonları ile röportaj yapan öğrencilerimiz birbirinden değişik soruları vatandaşlara yönelterek kendilerinin ne kadar yararlı ve güncel bilgilere sahip olduklarının farkına vardılar. Çalışmalarından ve özgüvenlerinden dolayı öğrencilerimizi kutluyoruz.