KONUŞUYORUM ÇÜNKÜ…

7. sınıflar arasında Türkçe Sosyal Bilimler Bölümü tarafından düzenlenen "Konuşuyorum Çünkü…" güzel ve etkili konuşma yarışmasında öğrencilerimiz 3 bölümde yarıştılar. Birinci bölümde daha önceden hazırlamış oldukları konuyu dinleyicilere aktardılar. İkinci bölümde o an kuradan çektikleri konuyla ilgili hazırlıksız bir konuşma yaptılar. Üçüncü bölüm de ise izledikleri kısa filmle ilgili jürinin kendilerine yönelttiği soruları yanıtladılar. Öğrencilerimizin Türkçeyi doğru kullanmalarına, düşüncelerini düzgün ifade etmelerine, entelektüel birikimlerine,  bakış açıcı geliştirme becerilerine, süreyi verimli kullanmalarına bakılarak dereceye giren ilk üç öğrencimiz: Derin Selçuk Lin, Yalın Kumru ve Melis Eren'dir. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize cesaretlerinden ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.