İSTANBUL İLİ ORTAOKULLAR ARASI 3. SOSYAL BİLİMLER PROJE YARIŞMASI SONUÇLARI AÇIKLANDI

Dünyanın zengin biyolojik çeşitliliğine dikkat çekerek öğrencilerin kentleşmenin biyolojik çeşitliliğin azalmasındaki etkilerini fark etmelerini, okulda öğrendikleri bilgileri kullanabilmelerini ve pekiştirmelerini sağlamak amacıyla 27 Şubat 2016 Cumartesi günü Feyziye Mektepleri Vakfı Özel Ayazağa Işık Ortaokulu tarafından İstanbul İli Ortaokullar Arası 3. Sosyal Bilimler Proje Yarışması düzenlenmiştir.

"Kentleşmenin Biyolojik Çeşitliliğe Etkileri" konulu yarışmada Sosyal Bilgiler Öğretmeni Melek DUMAN rehberliğinde okulumuzu temsil eden 6-A sınıfı öğrencilerinden Cansu AŞKAR, Pelin OKTAR ve Şebnem Naz ÇINAR jüri değerlendirmesinde dereceye girerek "Ekolojik Şehir" adlı çalışma ile mansiyon ödülü almışlardır. Kendilerini çevre dostu bir proje geliştirdikleri için tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.