IŞIK'TA BİLİŞİM HAFTASI ETKİNLİKLERİ ( 2-7 Mayıs)

Bilişim haftası etkinlikleri kapsamında Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz Selin Bozkurtlar'ın derslerinde ve okulumuzda bu hafta bilişim haftasını kutlamak için çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.Bilişim sergisi, Teknoloji Avı Karekod etkinliği ve derslerde öğrencilerimizin seviyelerine yönelik bilişim atölyeleri düzenlendi.

5.sınıf öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz hologram piramitleri oluşturdular, 4.sınıf öğrencilerimiz derste 3 boyutlu şekiller ve harfler kullanarak tasarımlar gerçekleştirdiler, 3.sınıf öğrencilerimiz Code.org Oyun Laboratuvarı ile kendi oyunlarını oluşturdular, 2.sınıf öğrencilerimiz kendi minik filmlerini oluşturdular, 1.sınıf öğrencilerimiz ise karekterleri boyayarak tabletleri sayesinde karakterleri 3 boyutlu hale getirdiler. Eğlenceli ve verimli bir bilişim haftası geçirdik. Bilişim Haftamız kutlu olsun.