Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ile Mavi Kapak Toplama Kampanyası

Işık İlkokulu olarak destek verdiğimiz Mavi Kapak Toplama Kampanyası kapsamında Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'ni ağırladık. Yaz tatiline gireceğimiz şu günlerde Omurilik Felçlileri Derneği Başkanı Sayın Ramazan Baş "Omurilik Felci ve Korunma Yolları" konulu öğrencilerimizi bilinçlendirici bir sunum yaptı. Öğrencilerimiz konuyla ilgili yeni bilgiler edinirken merak ettiklerini sorma fırsatı buldu. Dernek yetkililerine tüm sınıflarımızın üstün çabası sayesinde toplanan 332 kg plastik kapak teslim edildi. Ayrıca sosyal sorumluluk projemiz kapsamında yapılan yiyecek satışlarımızdan elde edilen gelir Omurilik Felçlileri Derneği'ne bağışlandı. Başta Omurilik Felçlileri Derneği olmak üzere emeği geçen tüm öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz duyarlı davranışlarının devamını diliyoruz.