İspanya Kültür ve Eğitim Gezisi 2-9 Haziran 2018

2-9 Haziran tarihleri arasında 24 İspanyolca öğrencimizin ve öğretmenlerimiz Gül Sena Erdoğdu, Esra Kartal ve Yabancı Diller Bölüm Başkanı Selin Agullo Oruç'un katılımıyla İspanya'nın Salamanca şehrinde bir eğitim ve kültür gezisi gerçekleştirildi.

Gezi boyunca öğrencilerimiz toplam 20 saat süren İspanyolca kursunun dışında çeşitli gezi ve aktivitelere de katıldılar.

Şehir turu, doğa ve köy gezisi, boğa çiftliği ziyareti, gece turu, katedral ziyareti, Madrid şehir gezisi, San Bernabeu Stadı ve Reina Sofia Müzesi ziyaretleri özel rehberler eşliğinde ve tamamen İspanyolca gerçekleştirildi.

Turistik gezi ve ziyaretler dışında öğrencilerimiz İspanyolca öğretmenleri tarafından hazırlanıp gerçekleştirilen; fotorally, salsa gecesi, meydan okuma yarışması, hazine avı, interaktif seminer, yemek atölyesi, mikro tiyatro, göl çevresinde piknik, paella akşamı, churros ile kahvaltı ve tapas turu gibi çeşitli etkinlik ve yarışmalara katılarak keyifli vakit geçirdiler.

Öğrencilerimizin İspanyolca bilgilerini kullanmalarına olanak sağlayan ve öz güvenlerinin gelişmesine katkıda bulunan gezimiz başarıyla son buldu.

Ayrıca öğrencilerimizin gezi sırasında katıldıkları fotoğraf yarışmasında okulumuzu temsil etmek üzere tüm yıl sürecek olan genel oylamaya katılmaya hak kazanan öğrencilerimizi desteklemek için aşağıdaki linki tıklayarak oy kullanmanızı rica ediyoruz. Tek yapmanız gereken "votar"a tıkladıktan sonra beş yıldızı işaretlemek.