Etkinlikler ve Projeler

1. 05 Ocak Cuma günü okulumuzda Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyelerinden ressam Doç.Dr. Emre TANDIRLI'yı ağırladık. Konuğumuz bizlere yaşadığımız şehri keşfetmemizi sağlayan bir sunum yaptı. Bu sunumda çeşitli ressamların İstanbul yorumlarını ve ardından ressamımızın kendi çalışmalarını inceleme fırsatı bulduk. Sunum sırasında çeşitli sorulara cevap arayarak bir ressam ile iletişim kurmanın heyecanını paylaştık.

2. Yeni yılda başlattığımız Sosyal Sorumluluk Projemiz olan "Şerife Bacı İlkokulu'na" Ispartakule Işık Anaokulu adına 1073 adet kitap bağışlanmıştır.

3. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı tüm öğrenci ve velilerimizin katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimiz anne ve babaları ile birlikte farklı uluslara ait müzikler eşliğinde dans ederek eğlenmişlerdir.

4. 17 Mayıs Perşembe günü okulumuzda FMV Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde öğretim görevlisi olarak çalışmakta olan Lale ÇAVULDUR' u ağırladık. Konuğumuz bizlere "Geri Dönüşümlü Kağıt Yapımı " hakkında sunum yaptı. Sunumun ardından öğrencilerimiz geri dönüşümlü kağıt yapım atölyesine katılarak kendi kağıtlarını yaptılar.

5. Okulun ilk gününden eğitim-öğretim yılı sonuna kadar geçen süre içinde öğrencilerimizin gelişimsel sürecini gösteren her öğrenciye ait çalışmalardan oluşan gelişim dosyası (portfolyo) öğretim yılı sonunda öğrencilerimiz tarafından velileriyle paylaşılmıştır.

6. 03 Haziran Pazar günü kampüsümüzde "Yaz Şenliği" gerçekleştirildi. Yaz şenliğinde öğrencilerimiz yıl boyunca katıldıkları Sanat Spor Tararım Akademisi ve kulüp derslerinde hazırladıkları performansları sergileme fırsatı buldular.