Eko Okul

Sayın Velilerimiz,

Ispartakule Işık Anaokulu ilköğretim kapsamında 2014- 2015 Eğitim öğretim yılı itibariyle "Eko- Okullar Programı" adlı uluslararası bir projeye üye oldu. Proje sonunda ise başarılı olan okullara, uluslararası düzeyde tanınan ve saygınlığı olan, çevreye duyarlı okulu simgeleyen bir eko-etiket olan "Yeşil Bayrak" ödülü verilmektedir.

Okul çapında tüm zümrelerin katkılarıyla hazırlanan eylem planını, tüm öğrencilerimiz ve siz velilerimizin desteği ile yürütülmektedir. 2014-2016 yılları arasında yeşil bayrak başvurusu kapsamında, "Atıklar ve Geri Dönüşüm" başlıklarında farkındalık çalışmaları yapılmıştır. Okulumuz 2016-2018 yılları arasında ise "Suyun Canlılar İçin Önemi Ve Su Kirliliği" konularında çalışmaları başarıyla gerçekleştirip yeşil bayrak ödülünü kazanmıştır. Eco school farkındalık etkinlikleri yenilenen konularla çalışılmaya devam edecektir.