12. RESİM YARIŞMASI FEYZİYE MEKTEPLERİ VAKFI AYAZAĞA IŞIK İLKÖĞRETİM KURUMU AYAZAĞA IŞIK ANAOKULU

Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nin katkılarıyla Yeni Yıl Etkinlikleri Çerçevesinde

İstanbul İli Avrupa Yakası Resmi ve Özel Anaokulları ile ilköğretim kurumu 1. Sınıf öğrencileri arasında resim yarışması düzenlenecektir.

Yarışma iki kategoride olacaktır.

1.İlkokul 1. sınıflar;

Konu: "Yeni Yıl ile ilgili Beklentiler" (Yeni Yıl ile ilgili sınıflarda bilgilendirmenin yapılarak uygun resimlerin yaptırılması)

Boyut: 35x 50 cm resim kağıdı ( 7,5 cm siyah fon kartonu ile paspartulanmış ve paspartunun sağ alt kısmına öğrencinin adı soyadı okulu yazılı etiket yapıştırılmış olacak) katılım formu doldurularak resmin arkasına yapıştırılacaktır.

Teknik: Serbest

Yarışmaya her öğrenci bir resimle katılacaktır.

2. Anaokulları (5 Yaş gurubu) ( 6 Yaş grubu)

Konu: Serbest

Boyut: 25x 35 cm resim kağıdı ( 5 cm siyah fon kartonu ile paspartulanmış ve paspartunun sağ alt kısmına öğrencinin adı soyadı, okulu yazılı etiket yapıştırılmış olacak) katılım formu doldurularak resmin arkasına yapıştırılacaktır.

Yarışmaya her öğrenci bir resimle katılacaktır.

Teknik: Serbest

Yarışmaya katılacak olan resimler okullarda ki ön jüri tarafından değerlendirilip, her okul en fazla 10 adet resimle katılacaktır.

Katılım listesi Okul Müdürü tarafından onaylandıktan sonra resimlerle birlikte gönderilecektir.

Seçici Kurul

Prof.Dr İsmail AVCI ( Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim üyesi-Ressam )

Doç. Dr. Emre TANDIRLI ( Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim üyesi-Ressam )

Prof. Dr. İsa BAŞLIOĞLU  ( Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi GSB. E )

Bahri GENÇ (Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği 2. Başkanı)

Hüseyin DÜZGÜN (Ressam)

Fehim GÜLER ( Ayazağa Işık İlköğretim Kurumu Görsel sanatlar Bölüm Başkanı -Ressam)

Gonca ÇETİNKAYA  (Ayazağa Işık Ananokulu Öğretmeni)

Erhan SATIBOL  (  ART Sanatsal Genel Müdürü )

Ödüller

5 yaş grubu 3 Adet Başarı Ödülü 3 BİSİKLET + ART Sanatsal Malzemeleri

6 yaş grubu 3 Adet Başarı Ödülü 3 BİSİKLET + ART  Sanatsal Malzemeleri

1. sınıflar 3 Adet Başarı Ödülü      3  BİSİKLET + ART   Sanatsal Malzemeleri

Ayrıca 30 öğrenci resmine mansiyon ödülü verilecektir.

Başarı Ödülü alan öğrencilerin öğretmenlerine aşağıdaki ödüller verilecektir.

Her öğretmen için: ( Art Sanatsal ( Boya+Fırça+Yardımcı malzeme ) + Başarı Belgesi )

Yarışmaya katılan tüm resimlerin arkasına öğrencinin adı ve soyadının yanına velinin adı, soyadı,adresi ve telefonu eklenecektir.

Yarışmaya katılan resimlerin hepsi sergilenecektir.

Son katılım : 15 Aralık 2017 Cuma

Değerlendirme : 16  Aralık 2017 Cumartesi ( saat: 10:00)

Sergileme – Kokteyl (Ödül Töreni) : 23 Aralık 2017 Cumartesi  (Sergi tarihi: 23 Aralık 2017 – 02 Ocak 2018 )

Saat : 11.00

FMV Işık  Okulları öğrencileri bu yarışmaya katılamaz.

Resimlerin gönderileceği adres ve iletişim

Adres:

ÖZEL AYAZAĞA  IŞIK İLKÖĞRETİM KURUMU